Suttikämppä

Tiedot

TyyppiAutiotupa
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 67.7705 Lon: 29.1255
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat2
KuntaSavukoski
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaEi
TulisijaKyllä
KaasuEi
SaunaEi
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Suttikämpän autiotupa - Pala rauhallista erämaata Lapin sydämessä


Suttikämpän autiotupa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Lapin erämaan kauneus ja rauha. Tämä Metsähallituksen omistama autiotupa on vuokrattavissa retkeilijöille ja luonnossa liikkujille, jotka etsivät yksinkertaista ja rauhallista majoitusta keskellä luontoa.


Autiotupa sijaitsee kunnassa Savukoski, Lapin läänissä, ja sen tarkat sijaintitiedot ovat Lat: 67.7705 ja Lon: 29.1255. Tupa tarjoaa tyydyttävät majoitusolosuhteet kahdelle hengelle, joten se on ihanteellinen paikka rauhalliseen pakoon arjen kiireistä.


Vaikka kämpässä ei ole kaminaa, siinä on tulisija, joka pitää sinut lämpimänä kylminä erämaapäivinä. Karttapohja on käytettävissä vain jäsenille, joten huolehdi siitä, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot ennen matkaasi.


Suttikämpässä ei ole kaasua, saunaa, puuhuoltoa, vesihuoltoa tai wc:tä, joten ole valmistautunut yksinkertaiseen eräelämään ja nauti luonnon rauhasta tässä upeassa Lapin ympäristössä. Suosio ja arvosana saattavat vaihdella, joten päivitettyä tietoa kannattaa tarkistaa ennen matkaa.

Autiotuvat lähellä

Saijanoja4.8 km
Kärekeoja #210.9 km
Kärekeoja10.9 km
Hirvikaltio12.0 km
Mettopalo14.9 km

Vieraskirja

Tulossa...