Saijanoja

Tiedot

TyyppiPorokämppä
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 67.7587 Lon: 29.2341
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat15
KuntaSavukoski
LääniLappi
OmistajaYksityinen
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuEi
SaunaKyllä
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Savukosken kunnan alueella sijaitsee Sahavaaran autiotupa, joka tunnetaan myös nimellä Saijanojan autiotupa. Tämä autiotupa on tyyppiltään porokämppä ja se tarjoaa majoitusta erähengestä nauttiville retkeilijöille. Autiotupa sijaitsee koordinaateissa Lat: 67.7587, Lon: 29.2341.

Autiotupa on avoin kaikille eikä siitä peritä maksua. Se on kuitenkin hyvä huomioida, että autiotupa on tarkoitettu yksityiseen käyttöön, eikä siellä ole järjestettyjä palveluita tai huoltoa. Tupa on kuitenkin tyydyttävässä kunnossa ja siellä on mahdollisuus yöpyä jopa 15 hengelle.

Saijanojan autiotuvassa on lämmitysmahdollisuus kaminaan, joka tarjoaa lämpöä ja mukavuutta kylminä iltoina. Sen lisäksi autiotuvassa ei ole muita tulisijoja tai kaasulaitteita. Autiotuvassa on myös sauna, joka tarjoaa retkeilijöille mahdollisuuden rentoutua ja virkistäytyä saunan lämmössä.

Koska autiotupa sijaitsee erämaassa, siellä ei ole puuhuoltoa tai vesihuoltoa. Lisäksi autiotuvassa ei ole wc-tiloja, joten retkeilijöiden tulee varautua näihin tarpeisiin omilla välineillään.

Autiotuvat lähellä

Suttikämppä4.8 km
Hirvikaltio11.1 km
Kärekeoja11.9 km
Kärekeoja #211.9 km
Hiiripalo14.2 km

Vieraskirja

Tulossa...