Vallionnenä

Tiedot

TyyppiPorokämppä
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 67.8363 Lon: 28.8166
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat12
KuntaSavukoski
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuEi
SaunaEi
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Vallionnenä porokämppä - Rauhallista eräelämää Lapin sydämessä


Vallionnenä porokämppä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea Lapin erämaan kauneus ja rauha. Tämä Metsähallituksen omistama porokämppä on vuokrattavissa retkeilijöille ja luonnossa liikkujille, jotka haluavat kokea aidon erämaaelämyksen.


Kämppä sijaitsee kauniilla paikalla Savukosken kunnassa Lapissa, ja sen tarkat sijaintitiedot ovat Lat: 67.8363 ja Lon: 28.8166. Kämpän kunto on tyydyttävä, ja siinä on majoitustilaa peräti 12 hengelle, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon suuremmille retkiryhmille.


Kämpässä on käytettävissä kamina lämmitystä varten, joka takaa lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin kylminä erämaapäivinä. Karttapohja on saatavilla vain jäsenille, joten suunnittele retkesi huolellisesti ja varmista tarvittavat tiedot ennen matkaa.


Vallionnenä porokämpässä ei ole tulisijaa, kaasua, saunaa, puuhuoltoa, vesihuoltoa tai wc:tä, joten ole valmistautunut yksinkertaiseen eräelämään ja nauti luonnon rauhasta tässä upeassa Lapin ympäristössä. Huomaa myös, että suosio ja arvosana saattavat vaihdella, joten päivitettyä tietoa kannattaa tarkistaa ennen matkaa.

Vieraskirja

Tulossa...