Saunasaari

Tiedot

TyyppiAutiotupa
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 65.8602 Lon: 25.0935
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat2
KuntaSimo
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuEi
SaunaEi
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Tämän autiotuvan sijainti on saunasaarella, joka sijaitsee Lapin Simossa. Autiotupa on Metsähallituksen omistuksessa ja se on tarkoitettu kaikkien retkeilijöiden käyttöön. Tuvassa on kaksi nukkumapaikkaa, ja siellä on käytettävissä kamiina lämmitystä varten. Kuitenkaan autiotuvassa ei ole erillistä tulisijaa eikä kaasuliesiä. Saunomismahdollisuutta ei myöskään ole saatavilla.

Autiotupa itsessään on tyydyttävässä kunnossa, mutta huomioithan, että se on tarkoitettu lähinnä lyhytaikaiseen oleskeluun. Tuvassa ei ole vesihuoltoa eikä wc-tiloja, joten retkeilijöiden tulee huolehtia omasta puuhuollostaan ja vesihuollostaan. Lisäksi on tärkeää huomioida saaren autioituvan sijainti: Lat: 65.8602, Lon: 25.0935.

Huomaa myös, että saunasaarella sijaitseva autiotupa on maksuton eikä vaadi erillistä varausta. Se on avoinna kaikille retkeilijöille, mutta karttapohja on saatavilla ainoastaan jäsenille. Ole hyvä ja noudata luonnonvaraisessa ympäristössä retkeillessäsi hyviä retkeilytapoja ja jätä autiotupa siistiksi ja käyttökuntoiseksi seuraaville retkeilijöille.

Vieraskirja

Tulossa...