Kivalonaavan niittypirtti

Tiedot

TyyppiPäivätupa
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 66.5906 Lon: 26.1913
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat3
KuntaRovaniemi
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaEi
TulisijaKyllä
KaasuEi
SaunaEi
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Kivalonaavan niittypirtti autiotupa sijaitsee Rovaniemen kunnassa Lapin läänissä. Tupa on Metsähallituksen omistama ja se tarjoaa tyydyttävät majoitusmahdollisuudet. Autiotuvassa on nukkumapaikkoja kolmelle henkilölle.

Tupaan ei ole maksullista pääsyä ja se on avoin kaikille retkeilijöille. Tupaan ei ole mahdollista varata etukäteen, joten majoituspaikka kannattaa varmistaa saapuessa paikan päällä. Autiotuvassa ei ole kaminaa, mutta siellä on tulisija, jota voi käyttää lämmitykseen ja ruoanlaittoon.

Kivalonaavan niittypirtti autiotuvassa ei ole kaasua, joten ruoanlaittoon kannattaa varata omat ruokailuvälineet ja retkikeitin. Tupaan ei kuulu myöskään sauna, vesihuolto tai wc-tilat. Retkeilijöiden tulee huolehtia omasta puuhuollostaan ja vesihuollostaan. Lähin vesipiste sijaitsee todennäköisesti ulkona, joten vesivarantoja kannattaa varata mukaan riittävästi.

Kivalonaavan niittypirtti autiotupa tarjoaa retkeilijöille mukavan ja asiallisen majoitusvaihtoehdon Rovaniemen upeassa luonnossa. Tuvassa voi rentoutua ja nauttia rauhasta kauniissa ympäristössä.

Autiotuvat lähellä

Ulkujärvi24.2 km
Niesjärvi30.3 km
Siperia34.6 km
Sirenin kämppä37.1 km
Käyrästunturi41.0 km

Vieraskirja

Tulossa...