Käyrästunturi

Tiedot

TyyppiPäivätupa
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 66.9585 Lon: 26.1717
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat1
KuntaRovaniemi
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuEi
SaunaEi
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Käyrästunturin autiotupa sijaitsee Rovaniemen kunnassa Lapin läänissä. Tämä autiotupa tarjoaa päivätuvan mahdollisuuden luonnon ystäville, jotka haluavat levätä ja nauttia eväistään keskellä upeaa Lapin luontoa. Tupa sijaitsee koordinaateissa Lat: 66.9585 ja Lon: 26.1717, ja se on omistuksessa Metsähallituksella.


Käyrästupa on tyydyttävässä kunnossa, ja se on vuokrattavissa. Tuvassa on käytettävissä kamina, joka tarjoaa lämmön ja mukavuuden vieraille. Valitettavasti tupaan ei kuulu muita lämmitysmahdollisuuksia eikä siellä ole kaasuliedellä varustettua keittiötä, joten vieraiden tulee olla valmiita omiin ruoanlaittojärjestelyihin.


Käyrästuvassa ei ole saunaa eikä muita erityisiä palveluita kuten puuhuoltoa, vesihuoltoa tai wc:tä. Tupa tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden levätä ja suojautua sääolosuhteilta sekä nauttia luonnon rauhasta.


Tiedossa olevan suosion perusteella "tulossa..." voi olettaa, että Käyrästupa voi olla suosittu kohde luonnossa liikkujien keskuudessa. Muista, että karttapohja on saatavilla vain jäsenille, joten varmista, että sinulla on tarvittavat tiedot saapumista varten. Käyrästupa tarjoaa yhden nukkumapaikan ja on päivitetty viimeksi 27.10.2022.

Autiotuvat lähellä

Kunettikoski19.6 km
Yrjölä34.9 km
Pyhälampi37.3 km
Kapusta38.0 km
Huttujärvi38.7 km

Vieraskirja

Tulossa...