Tuiskukuru

Tiedot

TyyppiAutiotupa
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 68.2132 Lon: 27.8437
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat10
KuntaSodankylä
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuKyllä
SaunaEi
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Tuiskukuru autiotupa sijaitsee Sodankylässä, Lapin läänissä. Tämä autiotupa tarjoaa majoitusta erähenkisille retkeilijöille ja se on avoinna kaikille kävijöille maksutta. Sijaintitiedot ovat latitudi 68.2132 ja longitudi 27.8437, mutta tämä tieto on saatavilla vain jäsenille.

Tuvan kunto on tyydyttävä, mutta siinä on kuitenkin tarjolla mukavuutta. Autiotuvassa on 10 nukkumapaikkaa, joten se sopii hyvin pienelle retkikunnalle tai ryhmälle. Tuvasta löytyy myös kamina, joka tarjoaa lämpöä ja mukavuutta kylminä päivinä.

Valitettavasti autiotuvassa ei ole tulisijaa, joten ruoanlaittoon tulisi varata kaasuliesi. Sauna ei myöskään kuulu tuvan varustukseen, joten saunomisesta täytyy nauttia luonnon helmassa. Puuhuolto ja vesihuolto eivät myöskään ole saatavilla, joten retkeilijöiden tulee varautua omilla polttopuilla ja vesivarannoilla. Wc-tiloja ei ole tarjolla, joten ulkohuussi on retkeilijöiden käytettävissä.

Tuiskukuru autiotupa on Metsähallituksen omistuksessa ja se tarjoaa hienon mahdollisuuden nauttia erämaan rauhasta ja kauneudesta. Tämä autiotupa on suosittu kohde retkeilijöiden keskuudessa, joten varaathan majoituksesi ajoissa, jotta pääset nauttimaan tästä upeasta ympäristöstä.

Autiotuvat lähellä

Kuuselan kämppä7.4 km
Luirojärvi #27.4 km
Luirojärvi7.4 km
Rajan kämppä7.6 km
Raappanan kammi8.5 km

Vieraskirja

Tulossa...