Porojärvi #2

Tiedot

TyyppiVuokratupa
MaksullinenKyllä
SijantitiedotLat: 69.1489 Lon: 21.5618
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat6
KuntaEnontekiö
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuEi
SaunaKyllä
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Porojärvi #2 autiotupa sijaitsee Enontekiön kunnassa, Länsi-Lapissa. Tupa on Metsähallituksen omistuksessa ja se on tarkoitettu retkeilijöiden käyttöön. Autiotupa tarjoaa majoitustilat kuudelle henkilölle. Tupaa voi käyttää vuokraamatta, mutta se ei ole varattavissa.

Tupaan pääsee helposti, sillä sen sijaintitiedot ovat Lat: 69.1489 ja Lon: 21.5618. Lähistöllä on kaunista luontoa ja mahdollisuus harrastaa erilaisia retkeilyaktiviteetteja.

Tupaa kutsutaan myös nimellä Porojärven autiotupa numero 2. Tuvassa on tyydyttävä kunto, mutta se tarjoaa perustarpeet retkeilijöille. Tuvassa on käytettävissä kamiina, joten lämmitys on mahdollista. Tulisijaa tai kaasuliesiä ei kuitenkaan ole.

Autiotuvassa ei ole vesihuoltoa tai puuhuoltoa, joten retkeilijän on huolehdittava näistä itse. WC:tä tai muita mukavuuksia ei myöskään ole saatavilla. Kuitenkin, tupaan kuuluu sauna, joten retkeilijät voivat nauttia saunomisesta luonnon keskellä.

Porojärvi #2 autiotupa on suosittu kohde eränkävijöiden keskuudessa, jotka arvostavat luonnon rauhaa ja kauniita maisemia. Tupaan kannattaa varautua omilla eväillä ja makuupusseilla, ja pitää huolta siitä, että jättää tupan siistiin kuntoon seuraaville kävijöille.

Autiotuvat lähellä

Jogasjärvi #23.2 km
Jogasjärvi3.2 km
Taapmajärvi7.8 km
Meekonjärvi8.5 km
Meekonjärvi #28.8 km

Vieraskirja

Tulossa...