Paaraskalla

Tiedot

TyyppiAutiotupa
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 68.2889 Lon: 25.5578
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat5
KuntaKittilä
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuEi
SaunaEi
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Paaraskallan autiotupa sijaitsee Kittilän kunnassa, Lapin läänissä. Tupa on tyyppiltään autiotupa, joka tarkoittaa, että se tarjoaa perustason majoitusmahdollisuuden erämaassa tai luonnossa liikkujille. Autiotupa on vuokrattavissa, mutta varaukset ja sijaintitiedot ovat saatavilla vain jäsenille. Samoin karttapohja on rajoitettu jäsenille.

Tuvan kunto on luokiteltu tyydyttäväksi, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa riittävät perusolosuhteet, mutta se ei välttämättä ole uudenveroinen. Autiotuvassa on 5 nukkumapaikkaa, ja siellä on käytettävissä kamina lämmitystä varten, mutta ei erillistä tulisijaa tai kaasua.

Tuvassa ei ole saunaa, puuhuoltoa, vesihuoltoa eikä wc:tä. Arvosanaa tai suosiota ei ole määritelty selkeästi, ja päivämääräksi viimeisestä päivityksestä on mainittu 27.10.2022. Autiotupa kuuluu Metsähallituksen omistukseen.

Yhteenvetona, Paaraskallan autiotupa tarjoaa perustason majoitusmahdollisuuden jäsenille Kittilän kunnassa Lapissa. Se soveltuu luontoretkeilijöille ja tarjoaa perusmukavuudet, kuten nukkumapaikat ja kamiinan lämmitystä varten. Saunaa tai muita lisäpalveluita ei ole saatavilla, ja huollon tulee olla omatoimista.

Autiotuvat lähellä

Uurrekarkia5.5 km
Taatsijärvi7.9 km
Raijankiselkä13.1 km
Sammalselkä15.4 km
Housuselkä18.9 km

Vieraskirja

Tulossa...