Njavgoaivi

Tiedot

TyyppiAutiotupa
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 69.5058 Lon: 26.3054
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat8
KuntaUtsjoki
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuKyllä
SaunaEi
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Njavgoaivi autiotupa sijaitsee Utsjoen kunnassa Lappin läänissä upeiden erämaiden keskellä. Tupa tarjoaa majoitustilaa kahdeksalle henkilölle ja se on tarkoitettu kaikille erähenkisille retkeilijöille maksutta. Autiotuvan kunto on tyydyttävä, mutta se tarjoaa tarvittavat perusmukavuudet luonnossa liikkujille.

Tuvassa on käytössä oleva kamiina, joka tarjoaa lämpöä ja mahdollistaa ruoanlaiton. Kaasuliesi on myös käytettävissä ruoanlaittoa varten. Autiotuvassa ei ole erillistä tulisijaa, mutta kaasu mahdollistaa ruoan valmistamisen helposti ja nopeasti. Sauna tai peseytymismahdollisuudet eivät kuulu autiotuvan palveluihin, joten veden hankinta ja wc-käynnit on järjestettävä itse.

Njavgoaivi autiotupa on Metsähallituksen omistuksessa ja se tarjoaa retkeilijöille mahdollisuuden nauttia upeasta erämaaluonnosta. Autiotuvan sijaintitiedot ovat saatavilla vain jäsenille, joten tarkemman sijainnin selvittämiseksi on hyvä olla yhteydessä paikalliseen Metsähallituksen toimipisteeseen. Autiotupa tarjoaa loistavat puitteet eräretkelle ja on suosittu kohde luonnosta nauttivien keskuudessa.

Autiotuvat lähellä

Ruktajärvi5.6 km
Akukammi6.4 km
Suohpasaja8.6 km
Isakin kämppä11.2 km
Fiellu12.6 km

Vieraskirja

Tulossa...