Karhuoja #2

Tiedot

TyyppiVuokratupa
MaksullinenKyllä
SijantitiedotLat: 67.9156 Lon: 29.2244
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat6
KuntaSavukoski
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuKyllä
SaunaKyllä
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Tervetuloa Karhuoja #2 autiotuvalle! Tämä vuokratupa sijaitsee Savukosken kunnassa Lapin läänissä. Tupa sijaitsee koordinaateissa Lat: 67.9156, Lon: 29.2244, ja se on tarkoitettu erähenkisille retkeilijöille.

Tupa tarjoaa majoitustilaa yhteensä kuudelle henkilölle. Vaikka sen kunto onkin tyydyttävä, se tarjoaa kuitenkin riittävän mukavuuden lepoon ja rentoutumiseen. Tuvassa on käytettävissä kamina lämmitystä varten sekä kaasuliesi ruoanlaittoa varten.

Lisäksi Karhuoja #2 autiotuvalla on sauna, jossa voit rentoutua ja virkistäytyä pitkän päivän jälkeen. Puuhuolto ja vesihuolto eivät kuitenkaan ole saatavilla, joten varmista, että sinulla on riittävästi puuta mukana sekä tarvittava määrä vettä juomista ja peseytymistä varten.

Huomioithan, että wc-tiloja ei ole autiotuvalla, joten ole valmistautunut hoitamaan tarpeesi luonnonmukaisesti. Autiotupa on maksullinen, joten varmista, että sinulla on asianmukainen maksuvalmius ennen saapumista.

Toivomme, että nautit olostasi Karhuoja #2 autiotuvalla ja nautit upeasta erämaasta, joka ympäröi sitä. Muista jättää tupa siistinä ja hyvässä kunnossa seuraavia retkeilijöitä varten!

Autiotuvat lähellä

Mettopalo1.9 km
Hirvashauta #22.5 km
Hirvashauta2.5 km
Kärekeoja #25.8 km
Kärekeoja5.8 km

Vieraskirja

Tulossa...