Huikkimajoki

Tiedot

TyyppiAutiotupa
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 69.7109 Lon: 28.4177
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat8
KuntaInari
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuKyllä
SaunaEi
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Huikkimajoen autiotupa - Rauhallinen pakopaikka luonnon helmassa


Huikkimajoen autiotupa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Lapin upeat maisemat ja erämaan rauha. Tämä Metsähallituksen omistama autiotupa on täydellinen valinta retkeilijöille ja luonnon ystäville, jotka haluavat kokea aitoa eräelämää.


Autiotupa sijaitsee kauniilla paikalla Inarin kunnassa Lapin läänissä, ja sen tarkat sijaintitiedot ovat Lat: 69.7109 ja Lon: 28.4177. Tupa tarjoaa majoitustilaa jopa kahdeksalle hengelle, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin perheille kuin ystäväporukoillekin.


Huikkimajoen autiotuvassa on käytettävissä kamina lämmitystä varten ja kaasu ruoanlaittoa varten, joten voit nauttia mukavasta oleskelusta keskellä erämaata. Karttapohja on saatavilla vain jäsenille, joten varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot ennen matkaasi.


Tupaan ei kuulu tulisijaa, saunaa, puuhuoltoa, vesihuoltoa tai wc:tä, joten valmistaudu yksinkertaiseen eräelämään ja nauti luonnon tarjoamasta rauhasta ja kauneudesta. Suosio ja arvosana saattavat vaihdella, joten päivitettyä tietoa kannattaa tarkistaa ennen matkaa.

Autiotuvat lähellä

Rousajärvi5.4 km
Skiehtsaras7.5 km
Tsaarajärvi10.3 km
Iisakkijärvi13.5 km
Opukasjärvi13.5 km

Vieraskirja

Tulossa...