Partisanhytta

Tiedot

TyyppiAutiotupa
MaksullinenEi
SijantitiedotLat: 69.6285 Lon: 29.1876
KarttapohjaVain jäsenille
KuntoTyydyttävä
Nukkumapaikat6
KuntaInari
LääniLappi
OmistajaMetsähallitus
KaminaKyllä
TulisijaEi
KaasuEi
SaunaEi
PuuhuoltoEi
VesihuoltoEi
WcEi
Arvosana
SuosioTulossa...
Päivitetty27.10.2022
Ehdota muuttunutta tietoa

Kuvaus

Partisanhytta on viihtyisä autiotupa, joka sijaitsee Inarin kunnassa, Lapin läänissä. Tämä autiotupa on omistuksessa Metsähallituksella ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia Lapin upeasta luonnosta ja erämaasta. Tupa sijaitsee koordinaateissa Lat: 69.6285 ja Lon: 29.1876, mikä tekee siitä loistavan paikan luontoretkeilyyn ja kalastukseen.


Tupaan mahtuu majoittumaan enintään kuusi henkilöä, ja se tarjoaa tyydyttävät majoitusolosuhteet. Tuvassa on käytettävissä kamina lämmittämistä varten, mutta valitettavasti siinä ei ole tulisijaa eikä kaasuliedellä varustettua keittiötä. Saunaa ei myöskään ole saatavilla, joten lämpimästä löylystä on luovuttava.


Partisanhytta ei tarjoa puuhuoltoa, vesihuoltoa tai wc-palveluita, joten vieraiden tulee olla valmiita hoitamaan nämä asiat itse. Tuvan suosio vaihtelee, mutta se on ollut viime päivityksen mukaan "tulossa...", joten se saattaa olla suosittu kohde luonnossa liikkujien keskuudessa.


Huomioi, että karttapohja on saatavilla vain jäsenille, joten ennen matkaa on hyvä varmistaa, että sinulla on tarvittavat kartat ja tiedot saapumiseen. Partisanhytta tarjoaa mahdollisuuden kokea Lapin luontoa ja rauhaa autiotuvassa, mutta varustustasonsa puolesta se soveltuu parhaiten niille, jotka haluavat kokea hieman primitiivisempää eräelämää.

Autiotuvat lähellä

Pakanajoki7.5 km
Rajapääkoia16.8 km
Rajapää19.3 km
Sollumusjärvi22.9 km
Vestkoia23.9 km

Vieraskirja

Tulossa...